Monica Macovei, MRU și Dan Diaconescu primii în topul vizibilității în online

Monica Macovei
Monica Macovei

Monica Macovei, Mihai Răzvan Ungureanu și Dan Diaconescu sunt candidații la alegerile europarlamentare care s-au bucurat de cea mai mare vizibilitate în online, în perioada 25 aprilie – 24 mai 2014.

Monica Macovei ocupă primul loc în top cu 1.488 de articole înregistrate în online. Locul doi este ocupat de preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu cu 1.466 de articole înregistrate. Dan Diaconescu ocupă locul trei în clasament cu 1.292 de articole.

Mircea Diaconu, candidat independent la europarlamentarele din acest an, este pe locul patru în top, cu 1.202 de articole înregistrate. Daciana Sârbu (PSD) a înregistrat 862 de articole, ocupând locul cinci în clasament. Corina Creţu (PSD) este prezentă în top cu 782 de articole, urmată de Dan Cristian Preda, membru al partidului Mişcarea Populară, cu 740 de articole. Ramona Mănescu (PNL) a înregistrat 719 de articole, fiind urmată în clasament de Ecaterina Andronescu (PSD) cu 641 de articole. Din clasament mai fac parte Norica Nicolai (PNL) cu 531 de articole, Theordor Stolojan (PDL) cu 521 de articole, Adina Vălean (PNL) cu 449 de articole.

Maria Grapini (PC) a înregistrat în timpul campaniei electorale 433 de articole, fiind urmată de Ruxandra Dragormir (PMP) cu 424 de articole. Teodor Baconschi membru al partidului Mişcarea Populară a fost menţionat în 419 articole, scrie Media Trust.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel