Monica Macovei, înregistrare candidatură la BEC: Am adus cadouri pentru ceilalți candidați

Eurparlamentarul Monica Macovei și-a înregistrat, duminică, candidatura la Președinție la Biroul Electoral Central (BEC), iar la ieșirea din instituție a prezentat darurile pe care le-a adus pentru doi dintre contracandidații săi: premierul Victor Ponta și liderul PNL, Klaus Iohannis. 

"Am depus candidatura, am strâns peste 300.000 de semnături. Mulțumesc oamenilor din toată țara care m-au ajutat. E bine că PSD și PNL s-au oprit din întrecerea socialistă pentru că altfel strângeau mai multe semnături decât numărul votanților. Candidez pentru că vreau să fiu angajatul românilor și nu tartor peste țară", a declarat Macovei la BEC, potrivit B1 TV.

Monica Macovei a explicat motivele pentru care a decis să intre în bătălia electorală din noiembrie: pentru garantarea siguranței naționale, pentru recuperarea banilor furați, pentru verificarea contractelor cu statul și privatizărilor, pentru reducerea cheltuielilor Parlamentului, pentru introducerea votului electronic și prin corespondență.

"Candidez pentru că nu mai merge așa. Mii de români pleacă din țară, doctorii ne pleacă din țară, investitorii ne pleacă din țară, trăim în mizerie, demnitatea ne este încălcată", a transmis europarlamentarul.

Monica Macovei, "atentă" cu principalii rivali

De asemenea, Monica Macovei a prezentat și "darurile" pe care le-a adus pentru doi dintre contracandidații săi. 

"Am ados cadouri pentru ceilalți candidați: o pungă de popcorn pentru micul Ceaușescu de la Palatul Victoria ca să aibă ce mânca și să mă urmărească cu atenție că oricum nu se ocupă de treburile țării. Pentru Iohannis am adus o oglindă: îl rog să se privească în oglindă, să se gândească cum arată un om care vrea să fie președintele României fără să spună nimic. Împotriva lor candidez și îi vom învinge. împreună vom câștiga. Voi sunteți speranța mea și eu sunt speranța voastră", a subliniat candidatul independent, care a pecizat că nu i-a adus un cadou și Elenei Udrea pentru că nu o consideră competiție reală.

"Toți cei care cred în mine să mă voteze din primul tur, să mă voteze cu inima pentru că atunci intrăm în turul doi și îi batem și câștigăm funcția de președinte al României. Și David l-a învins pe Goliat", a mai spus Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel