Monica Macovei, făcută praf de Adina Vălean

Europarlamentul Adina Vălean a desființat-o pe Monica Macovei, care mai vrea un mandat în PE și se laudă ca fiind cel mai bun europarlamentar român. 

"Spunea Monica Macovei că a făcut 40 de rapoarte în Parlamentul European, dar marea lor majoritate sunt doar o paginuță formală despre descărcarea de gestiune la diverse agenții europene. A fost de fapt un singur raport din care te faci ca faci 35", a scris Adina Vălean, pe pagina sa de Facebook. 

Europarlamentara PNL a adăugat că "E și asta o formulă de autopromovare, doar că se bazeaza pe aceeași subestimare a inteligenței populației acestei țări, ca și campania celorlalți cu "USL trăiește". Foarte mulți dintre PDLiști au făcut rău României, pentru că au folosit microfonul Parlamentului European pentru a denigra România, pentru a muta dezbaterile de politică internă acolo la Bruxelles. Și asta dintr-un motiv simplu: nu le pasă nici de dumneavoastră, nici de țara asta, nici de grupul lor politic, le pasă doar de persoana lor. Iar acolo, în Parlamentul European, nu reprezintă România, se reprezinta doar pe ei. Votați intelept pe 25 mai! Nu e totuna pe cine trimiteți acolo". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel