Monica Macovei: Facem un partid, din ăsta de secolul XXIII, modern

Un fost candidat la Președinția României consideră că vremea partidelor clasice s-a încheiat, iar viitorul este al tinerilor, motiv pentru care vrea să înființeze un nou partid, "din ăsta de secolul XXIII, modern".

„Gata cu partidele tradiționale, o să vedeți. (...) S-a terminat cu partidele clasice, a venit tăvălugul peste ei, lumea se schimbă, s-a schimbat și viitorul este al tinerilor. Și acum tinerii trebuie întrebați, eu asta fac: Cum vrei tu să arate un partid pentru secolul viitor și pentru tine? O să vedeți, o să-l vreau online, o să vedeți rolul Facebook-ului, o să vedeți rolul democrației participative, nu ia șeful o decizie și ceilalți nu sunt consultați. Lumea s-a schimbat, mulți din politica românească nu înțeleg", a spus europarlamentarul Monica Macovei, fost candidat la Președinția României, în emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24.

Fostul ministru al Justiției a spus și despre partidul pe care vrea să-l înființeze în viitor.

„Facem o asociație și apoi facem un partid, din ăsta de secolul XXIII, modern, și un partid pentru tineri. Primul lucru pe care îl fac e să întreb tinerii: cum vreți voi să fie un partid în care să vă înscrieți, care să lucreze pentru voi și care să vă stârnească entuziasm?", a completat Monica Macovei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel