Monica Macovei, despre propunerea lui Liviu Dragnea ca aleșii locali să poată schimba partidele

Prezidențiabilul independent Monica Macovei oferă o interpretare proprie propunerii lansate de vicepremierul Liviu Dragnea, ca aleșii locali să beneficieze de 15 zile pentru a putea alege partidul din care să facă parte fără să își piardă mandatele.

Iată interpretarea făcută de Monica Macovei, care lansează către liderii social-democrați și două întrebări, ce ar putea fi interpretate și ca două ipoteze:

"Dragnea vrea să legalizeze o ilegalitate: migrația politică în rândul aleșilor locali. Este un alt atac al PSD la funcționarea statului de drept, după modelul 'marțea neagră', pentru că PSD încearcă să acapareze puterea și să controleze întreaga țară.

Îi întreb pe liderii PSD:

1. Are legătură inițiativa lui Dragnea cu faptul că tot mai mulți primari din țară se plâng de presiunile și șantajul la care sunt supuși, trezindu-se peste noapte cu proiectele europene blocate chiar de instituții aflate în subordinea ministrului Dragnea?

2. Deblocarea finanțării proiectelor europene de către ministerul lui Dragnea se rezolvă cu înscrierea primarilor din alte partide în PSD?

Pentru a-și atinge scopul, putere locală și bani, PSD aruncă la coș votul românilor. De parcă România este moșia PSD, pe care inculpatul Dragnea, trimis în judecată pentru că a furat voturi la referendum, o conduce după bunul plac și vrea să o lase moștenire partidului", a scris Monica Macovei, sâmbătă, pe blogul său.

Citește și: Liviu Dragnea: Aleșii locali ar putea schimba partidul fără a pierde mandatul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel