Urmărește emisiunea live


Monica Macovei, cercetată de DIICOT. Mugur Ciuvică: "N-a fost o veste bună"

Jurnalistul Mugur Ciuvică aruncă în aer cercetarea candidatei independente la alegerile prezidențiale 2014 Monica Macovei de către DIICOT.

Mugur Ciuvică a declarat, la Antena 3: "Am avut acest demers în condițiile în care doamna Macovei după votul de suspendare a președintelui a început o dezinformare la Bruxelles cu privire la ce se întâmplă în România și spunea că este război civil, lovitură de stat, că se întâmplă nenorociri, că s-au încălcat toate regulile constituționale. Toate astea au culminat cu ce s-a întâmplat după referendum, când a anunțat că a fost fraudat, că s-au furat un milion cinci sute de voturi. Toate acestea sunt niște minciuni. Noi am găsit în Codul Penal două prevederi care pedepsesc astfel de minciuni în momentul în care afectează situația din țară, economică, politică, socială. Am întrebat la Parchetul General, după trei luni, ce se întâmplă cu plângerea și mi s-a comunicat că dosarul a fost trimis după soluționare la DIICOT. Sperăm că DIICOT-ul va analiza lucrurile, pentru că nu e vorba de o mare anchetă. Atunci România a fost amenințată cu sancțiuni de către Comisia de la Bruxelles, s-a mers până acolo încât România a fost amenințată cu anularea dreptului de vot în cadrul UE, ceea ce este cea mai gravă sancțiune posibilă. Au fost efecte economice, sociale. Noi am cam dat mură-n gură celor de la procuratură. Nu sunt prea optimist ținând cont de CV-urile celor care conduc DIICOT, în frunte cu doamna Bica".  

MONICA MACOVEI, lovitură dură în campania electorală. CERCETATĂ de DIICOT, după plângerea lui Mugur Ciuvică

Șefa DIICOT, Alina Bica, și-a început cariera în perioada Monicăi Macovei și din această cauză Mugur Ciuvică precizează că "Tocmai de aia spun că pentru mine nu a fost o veste tocmai bună că dosarul a ajuns la DIICOT".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel