Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Ce spune soțul ei

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare, a fost transferată, luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare.

Primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, soțul Monicăi Iacob Ridzi a avut o intervenție telefonică la România TV unde a vorbit despre acest subiect.

"Noi nu am ieșit să vorbim public despre boala soției mele, dar vreau să vă spun că ea a fost internată de nenumărate ori în spitalele din România cu afecțiunea pe care o are. Noi nu am vorbit public despre starea sa de sănătate. Am depus toate documentele în instanță și am crezut că acolo se va ține cont de aceste lucruri. Soția mea a plecat cu o dubă de la penitenciarul din Cluj spre București și această călătorie durează între 24 și 48 de ore", a zis soțul Monicăi Ridzi la România TV.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

VEZI ȘI: Antonescu, marele ABSENT de la un eveniment important pentru Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel