Monica Iacob Ridzi așteptată de ore bune la Spitalul Penitenciar Jilava

Monica Iacob Ridzi, încarcerată la secţia exterioara a Penitenciarului Gherla, a fost transferată de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava din Bucureşti. Fostul ministru se află pe drum de ore bune într-o dubă a penitenciarului,  care nu a ajuns încă la destinație.

UPDATE: După circa 30 de ore, Monica Iacob Ridzi a ajuns la Penitenciarul Jilava.

Duba care trebuia să o aducă pe Monica Iacob Ridzi de la Cluj la București este pe drumuri de 24 de ore, unde în acest timp aceasta a făcut mai multe opriri la penitenciare pentru a ridica și alți detinuți. 

Monica Iacob Ridzi suferă de mai multe afecţiuni grave, iar de când se află în puşcărie, starea de sănătate s-a înrăutăţit. Transferul a fost cerut deoarece la Penitenciarul Gherla nu-i pot fi asigurate tratamentele necesare.

Citește și: Scrisoare Monica Iacob Ridzi din închisoare. Radu Tudor: Penibil!

"Nu se poate acorda acest tip de tratament (necesar pentru bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi - n.r.) în penitenciar. Acum este sub tratamentul pe care îl avea în momentul în care a intrat în penitenciar, însă bolile de care suferă au nevoie de alte tipuri de tratament, care nu pot fi acordate aici", a declarat soţul acesteia, Tiberiu Iacob Ridzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel