Urmărește emisiunea live


Monica Gubernat - CNA, reacție dură la adresa colegului Valentin Jucan: Ați aruncat totul la coș

Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului reacționează dur, în cadrul unei scrisori deschise, după ce Valentin Jucan, de asemenea membru CNA, a transmis un comunicat de presă în care acuză televiziunile de știri din România că șantajează, manipulează și atacă siguranța națională.

Membrul CNA, Monica Gubernat, a transmis de asemenea o scrisoare deschisă în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de "comunicarea" lui Valentin Jucan, scrie B1 TV.

"Sunt profund dezamăgită de comunicarea dumneavoastră publică din ultima săptămână. CNA începuse să intre într-o normalitate a funcționării, grație unui nucleu dur de membri, din care făceați parte. Ați aruncat totul la coș, trăiți într-o logică distructivă, specifică regimului politic care v-a promovat. Dar vă înțeleg, altceva nu ați văzut, nu ați învățat!

Constat că pentru dumneavoastră legislația audiovizuală este subsidiară din moment ce vă permiteți să împărțiți radiodifuzorii în buni sau răi și să dați exemplu de bună practică un post unde nu există nici măcar urme străvezii de imparțialitate și echilibru, unde manipularea este grosolană (e suficient să urmăriți știrile pe crawl, fără sonor) și tot spațiul de emisie este dedicat mizei personale a patronului aflat în conflict deschis cu diverși oameni politici!

Valentin-Alexandru Jucan, CNA, replică pentru Adrian Năstase: Nu vă mai plângeți. Răbdați

A ataca doar unii radiodifuzori într-un limbaj pur politicianist, cerând protejarea justiției de presă, depășește mandatul de membru CNA. Sau poate această lingușeală vă este utilă în căutare de capital politic. În aceste condiții v-ați orientat prost. Audiența postului pe care îl apărați cu atâta ardoare în ședințe este irelevantă la nivelul opiniei publice, dar, într-adevăr, apărarea lui mulțumește pe cei care ar trebui să vă accepte pe listele lor electorale. Vă reamintesc că multe sesizări pe tema justiției au fost analizate de CNA, unele, e adevărat, în absența dumneavoastră.

În ciuda tinereții, nu sunteți capabil să gândiți într-o logică democratică, vă reduceți toată activitatea la mize personale, nici vorbă de protejarea interesului public pe care îl folosiți doar ca argument strict populist, deci, ridicolul de care vorbiți, sincer, vă aparține!", se arată în documentul citat. 

Și Radu Călin Cristea, un alt membrul CNA, a reacționat, spunând că aprecierile formulate de Valentin Jucan au fost făcute în calitate de persoană particulară şi fără nicio legătură cu calitatea acestuia de membru CNA. 

România TV, scrisoare către CNA după ce Valentin Jucan ar fi jignit televiziunile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel