Momente grele pentru Jojo: "Nu mai pot!"

jojo
jojo

Mai sunt doar câteva zile până când va deveni din nou mamă, dar Jojo recunoaşte că trece prin momente dificile.

"Indiferent cat de obosita sunt, odihna a devenit pentru mine cea mai mare provocare. Ciudat, nu-i asa? In ultimul timp, arsurile si crampele din zona picioarelor imi cam dau batai de cap, iar gandurile ca in curand voi da nastere zanutei, ma napadesc si ele. Insa, pentru a reduce din anxietate, imi fac o baie calda, beau o cana de ceai de tei, ascult muzica ambientala si incerc sa ma relaxez asa cum pot eu mai bine, desi imi este toooot mai greu!:)

Daca nu adorm in primele 20, 30 de minute, incep sa ma plimb prin alte camere, citesc o revista, scriu un articol sau ascult muzica (asigurandu-ma ca nu trezesc toata casa. :))), iar mai apoi revin in pat. Am renuntat la cofeina, alimentele picante inainte de somn (caci pot cauza arsuri) si simt ca am redus aceste probleme. Ce am mai invatat pe parcursul accestei sarcini? Ca este foarte bine daca reusesc sa trag un pui de somn pe parcursul zilei. 30 de minute de odihna sunt suficiente si ma ajuta sa ma simt mai bine. Insa, este important si momentul in care alegem sa ne odihnim, caci daca e prea tarziu, ne poate afecta somnul de seara.

Cand am ramas insarcinata cu Achim, am aflat ca nu este recomandat sa fac exercitii inainte de culcare, ci cu trei ore inainte de ora somnului, insa acum nu se pune problema, am renuntat la exercitii, fiind la finalul celui de-al treilea trimestru de sarcina", le-a povestit vedeta fanilor virtuali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel