Moment inedit la Turneul Campioanelor. Kuzneţova s-a tuns în timpul meciului cu Radwanska

Moment inedit în timpul meciului disputat, luni, între jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuznețova și poloneza Agnieszka Radwanska, în Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

 
 

Svetlana Kuzneţova (9 WTA) şi-a tăiat o şuviţă de păr în timpul meciului cu Agnieszka Radwanska (3 WTA, din prima etapă a Grupei A de la Turneul Campioanelor.

În timpul unei pauze dintre ghemuri, Svetlana Kuzneţova, aflată pe scaun, a luat o foarfecă şi a tăiat o şuviţă din părul împletit. Potrivit L'Equipe, rusoaica pare să fi scăpat de o mare greutate după ce şi-a tăiat din păr, deoarece acest gest a venit în timp ce era condusă cu 4-2 în setul decisiv, însă apoi a reuşit să revină şi să câştige meciul, scrie romaniatv.net.

Agnieszka Radwanska, deţinătoarea trofeului şi a doua favorită, a fost învinsă, luni, cu scor 7-5, 1-6, 7-5, de ultima calificată la Singapore, rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, în primul meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor, într-o partidă care a durat două ore şi 48 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel