Sibiu şi Oradea se clasează în premieră în Top 10 cele mai convenabile destinaţii europene ce merită vizitate în 2017
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
statiune10
statiune10
Sibiu şi Oradea se clasează în premieră în Top 10 cele mai convenabile destinaţii europene ce merită vizitate în 2017, conform clasamentului Best Value Index. Oradea, ce ocupă poziţia a şaptea, este surpriza acestui clasament.

Sibiu, ocupanta locului şase în clasamentul de anul trecut, se situează în acest an pe locul 10 cu un indice de 96,88% şi cu un preţ mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o cameră dublă

Cu un indice de 97,07%, Oradea se află în premieră în acest clasament, preţul mediu de cazare fiind de 193 lei pentru o noapte.

Pentru a doua oară în ultimii trei ani, ocupantul locului întâi este oraşul Mostar din Bosnia şi Herţegovina care a obţinut în acest an un indice de 97,58%. La o diferenţă foarte mică, cu un indice de 97,53%, se situează pe al doilea loc oraşul Novi Sad din Serbia.

Brașovul, pe locul 15

Obţinând acelaşi indice, Veliko Tarnovo din Bulgaria s-a situat pe al locul al treilea. Preţurile medii pentru o noapte de cazare în aceste oraşe variază între 193 lei pentru prima clasată şi 184 lei respectiv 162 lei pentru ocupantele locurilor doi şi trei.

Următoarele locuri sunt ocupate de Suzdal (Rusia), Levov (Ucraina), Eger (Ungaria). Braşovul se află în acest clasament pe locul 15, cu 96,39%, înainte de Trapani Italia, Goreme Turcia şi Kazan Rusia.

Ca în fiecare an, indicele celor mai convenabile 100 de destinaţii la nivel european combină preţul mediu de cazare pe noapte pentru o cameră dublă cu opiniile utilizatorilor trivago, rezultând o listă de destinaţii în care hotelurile sunt accesibile şi serviciile oferite sunt de calitate. De la Patrimonii Mondiale UNESCO la Capitale Europene ale Culturii, lista cuprinde multe destinaţii cu un patrimoniu arhitectural deosebit dar şi cu numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber în natură, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel