Urmărește emisiunea live
România în doliu. Un politician s-a SPÂNZURAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gheorghe Buică, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Olt s-a stins din viață, marți, 6 decembrie. Politicianul a fost găsit spânzurat într-un depozit deținut de familia sa, din Slătioara.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un paznic, care a anunțat imediat autoritățile. Medicii nu l-au mai putut salva.

(w670)

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit decedat şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. Nu s-au mai executat manevre de resucitare petnru că era decedat aproximativ două ore. Era din Slatina, dar deţinea un teren în Slătioara, unde îşi construise ceva. A fost găsit de un paznic care venise să dea să mămânce la câini”, a declarat, pentru Mediafax, medicul Marian Furtună.

Potrivit libertatea.ro, Gheorghe Buică a ocupat postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2004-2008, fiind la acel moment membru al Partidului România Mare. În ultimii ani a dispărut, în schimb, din viaţa publică, ocupându-se de afacerile familiei (o reţea de farmacii şi magazine de feronerie).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel