Radu Beligan a murit. George Ivașcu, mesaj emoționant
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George Ivașcu transmite un mesaj emoționant după moartea maestrului Radu Beligan.

"Maestrul Beligan a avut generozitatea de a fi alături de mine la inaugurare Teatrului Metropolis, devenind astfel directorul onorific al teatrului. De asemenea, spectacolul "Lecția de violoncel", unul dintre marile succese ale Teatrului Metropolis ajunsese, iată, la cea de-a 97-a reprezentație, exact vârsta maestrului Beligan.

Stabilisem ca la 98-a reprezentație, care urma sa fie jucată pe 14 decembrie, de ziua maestrului, să-l și sărbatorim pe marele Radu Beligan. Iată că, din păcate, ne aflăm în situația tragică în care spectacolul trebuie anulat.

Eram convins că va fi sărbătorit la cei 100 de ani, tot la Metropolis, unde era director onorific. Aniversarea ar fi fost într-un moment simbolic pentru toți românii, la centenarul României Mari", a declarat George Ivașcu pentru DC NEWS.

Actorul Radu Beligan, în vârstă de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias.

Radu Beligan a fost internat în Spitalul de Urgență Elias, vineri, la ora 13.00, la Terapie Intensiva, în stare de degradare biologică progresiva. A decedat miercuri, la ora 13.00, în urma unui stop cardio-respirator ireversibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel