Jurnalist, către Vosganian: M-ai dezamăgit profund
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Cristian Teodorescu îl critică pe Varujan Vosganian. 

”Dragă Varujan Vosganian,

Acum cîteva zile, în Polonia mi-ai părut emoționant de tolerant față de minoritățile de tot felul din România și din lume. Cel puțin așa păreai la Wroclaw unde ai luat premiul Angelus, pentru care te felicit încă o dată. La București însă, personajul tolerant și liberal pe care-l știam și care s-a produs ca atare în Polonia, cînd a fost întrebat de legalizarea căsătoriilor între homosexuali, s-a zbirlit mai ceva ca popii cei mai habotnici, dar cu aerul cuiva care înțelege despre ce e vorba. Adică, în termenii tăi, să-și vadă homoexualii de ale lor cît au chef, dar pînă la căsătorie, cu care tu, ca armean monofizit, nu ești de acord. 

Varujan dragă, mi se pare duplicitar ceea ce faci, ca apărător al minorităților. Cu atît mai mult cu cît și printre armenii monofiziți există, cum știi, homosexuali, ca să nu mai vorbim despre homosexualii români, mai mult sau mai puțin get-beget. Varujan, te-a stricat politica.

Căci dacă ai văzut că există peste trei milioane de romîni care se opun căsătoriilor între persoane de același sex, te-ai aruncat și tu printre ei, ca să faci rost de niscai voturi pentru ALDE, unde te-ai refugiat după ce te-a ușuit PNL-ul din motive de cereri ale DNA, ca să fii luat la cercetări, respinse de Senatul României din care faci parte. Dacă mai ții minte, atunci te-am susținut, ca de mai multe ori, chiar dacă mulți mi-au rîs în nas din cauza asta. Acum însă, nu numai că m-ai dezamăgit profund, cu această răsucire politică a ta – n-ar fi prima – , dar mă văd silit să le atrag atenția alegătorilor asupra duplicității tale de minoritar care vrea să-i lase cu ochii în soare pe alți minoritari, de dragul unei majorități care ți-ar putea oferi voturi”, a scris jurnalistul Cristian Teodorescu pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel