IGPR: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţiştii din Olt efectuează, marţi dimineaţă, trei percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională avută în vedere fiind de peste 440.000 de lei, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis marţi AGERPRES.

'Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, ar fi evidenţiat în contabilitate achiziţii fictive de mărfuri de la diverse societăţi din mai multe judeţe, în scopul diminuării bazei impozabile şi implicit a prejudicierii bugetului de stat', precizează comunicatul IGPR. La sediul poliţiei urmează a fi aduse trei persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, mai menţionează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel