Haos în București, după o ploaie torențială
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Peste 30 de locuinţe sunt inundate în Bucureşti, după ploaia de miercuri.

O stradă este blocată din cauza unui copac căzut şi mai multe semafoare sunt defecte. Circulaţia este blocată la metrou, între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord.

Trenurile de metrou nu circulă între Piaţa Victorieişi Gara de Nord, anunţă Digi24.

Metrorex anunţă că, la ora 15:50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 spre staţia Piaţa Unirii 1, din cauza ploii torenţiale, s-au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1.

"Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a convocat, la ora 18:00, Comandamentul pentru situatii de urgentab pentru evaluarea situatiei existente in Bucuresti si pentru a dispune masuri urgente de remediere a situatiei in zonele afectate de fenomenele meteo extreme.  La sedinta sunt convocate conducerile operatorilor de salubritate, Apa Nova, Politia Locala, ALPAB, Administratia Strazilor, Luxten, Directia de mediu din PMB si ASSMB.", anunţă Primăria Capitalei.

În zona Gării de Nord curentul este căzut, iar semafoarele nu funcţionează, iar Calea Giuleşti este inundată. ISU vorbeşte despre o acumulare mare de apă.

Echipajele ISU au intervenit în aproximativ 35 de locuinţe din sectoarele 1 şi 2 pentru a extraga apa infiltrată în urma ploilor torenţiale de miercuri din Capitală. În prezent, pompierii acordă sprijin bucureştenilor din strada Neajlovului, strada Grigore Romniceanu, Şoseaua Titulescu numărul 80 şi Şcoala Numărul 3, strada Ioachim Gheorghe 30 şi strada Năvodari 30-32, scrie b365.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel