DNA: Bani din mita lui Vanghelie au ajuns la B1 TV. Reacția televiziunii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
B1 Tv a reacționat după ce numele postului a apărut în referatul prin care procurorii DNA solicită judecătorilor arestarea preventivă a primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie.

DNA susține că o parte a "comisionului" primit de Marian Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin, în contul acordării unor contracte din bani publici, a fost reprezentată de plata unor contracte de publicitate în favoarea a două televiziuni, OTV și B1 TV.

Vezi aici detalii din referatul DNA: DNA: Parte din mita primită de Marian Vanghelie a ajuns la OTV și B1 TV, sub formă de contracte de publicitate

Reacția B1 Tv

"Ca urmare a informaţiilor oferite presei de către DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem următoarele precizări:

Societatea Premier Palace SRL a încheiat în anul 2012 un contract de prestări servicii publicitare cu B1 TV Channel SRL în valoare de 150.000 Euro+TVA, în baza căruia au fost difuzate pe postul de televiziune B1 TV spoturi şi reportaje publicitare în perioada mai 2012-februarie 2013.

Aşa cum se întâmplă în cazul tuturor contractelor de publicitate încheiate de B1 TV, aceste difuzări s-au făcut în baza unor mediaplan-uri aprobate de client şi care au fost respectate întocmai, dovadă fiind şi monitorizările care atestă executarea de către B1 TV Channel SRL a tuturor condiţiilor contractuale agreate între părţi.

Contractul de publicitate, mediaplan-urile de difuzare a materialelor publicitare, factura emisă pentru serviciile prestate sunt documente care atestă într-o transparenţă totală legalitatea acestei tranzacţii comerciale", a replicat B1 Tv printr-un comunicat.

Citește și: DNA: Sediul de campanie al lui Mircea Geoană din 2009, renovat cu bani din mita primită de Marian Vanghelie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel