Dan Petrescu este noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
E oficial: Dan Petrescu revine în Liga 1! Începând de miercuri, ”Bursucul” este antrenorul vicecampioanei ASA Târgu Mureș.

Dan Petrescu, omul care l-a înlocuit la ASA pe Liviu Ciobotariu, a semnat miercuri dimineața un contract valabil un an, cu opţiune de prelungire, iar în această seară va conduce primul antrenament al vicecampioanei României. De menţionat că tehnicianul va fi liber să plece de la gruparea mureşeană dacă va primi o ofertă mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Fostul internațional va primi la Târgu Mureș un salariu de 250.000 de euro pe an şi devine astfel cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul a amânat decizia până în ultimul moment, întrucât aștepta o ultimă ofertă din Anglia, de la fosta sa echipă, Sheffield Wednesday, la care joacă și atacantul român Sergiu Buș.

ASA Târgu Mureș și-a adus și un nou conducător, astfel că funcția de președinte va fi ocupată de Bogdan Mara.

După ce a plecat din România, în 2009, an în care a cucerit titlul cu Unirea Urziceni, Dan Petrescu le-a pregătit pe Kuban Krasnodar, pe care a promovat-o în prima ligă rusă, Dinamo Moscova şi Al Arabi.

Vezi și: Mirel Rădoi va fi director tehnic la Steaua, iar Massimo Pedrazzini antrenor principal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel