Cătălin Tolontan, prima reacție după afirmațiile soției lui Dan Condrea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Cătălin Tolontan a vorbit, la Antena 3, despre afirmațiile fostei soții a lui Dan Condrea, Laura Georgescu.
Întrebată de ziariști despre diluarea produselor Haxi Pharma, Laura (fostă Condrea) a declarat, joi, că "a notificat Judecătoria Sectorului 1 prin denunț penal despre neconformitatea formulei declarate prin etichetă și avize în 14 septembrie 2015, Secția Civil, judecătorul Nan Petruța, după care am transmis scan-uri lui Cătălin Tolontan cu documentul efectiv în care se precizează că produsele în interior nu sunt cele scrise și pe etichetă, și solicit măsuri de protecție, inclusiv pentru copilul meu".
 
Cătălin Tolontan a fost întrebat dacă Laura Georgescu este cea care i-a dat informații cu privire la dezinfectanții diluați produși de Hexi Pharma. El a răspuns că "primul material pe care noi l-am publicat acum cinci săptămâni era cu două rețete care arătau că se produc dezinfectanți falși. Aceea a fost sursa noastră primară, cineva din fabrică. Fosta soție a lui Dan Condrea nu a lucrat niciodată în fabrică".
 
Jurnalistul a mai spus, la insistențele lui Răzvan Dumitrescu și ale Oanei Stancu, despre informațiile primite de la fosta soție a lui Dan Condrea că "noi nu ne putem permite ceea ce-și permite un șef de la DIICOT, să nu vorbesc cu oamenii pentru că nu au dosar cu șină. vorbim cu toți oamenii care ne dau informații pe care le considerăm relevante".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel