Brokerul fugar Sima, căutat de victimele țepei financiare, se ”ascunde” la cazinou
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Unul dintre cei mai căutați români din ultimii patru ani și-a făcut apariția în țară. În octombrie 2012, brokerul Cristian Sima fugea din România, după ce mai multe persoane publice se plângeau că au fost înşelate, suma vehiculată la acea oră ridicându-se la circa 20 de milioane de euro. Printre păgubiți se numără Tudor Chirilă, Andreea Raicu sau Daniel Dăianu. Potrivit cancan.ro , Simă a fost descoperit la București, unde, printre altele,  s-a oprit și la un cazinou.

Sâmbătă seară,  brokerul fugar, întors în secret în România a făcut primul drum de la aeroport la o cafenea din Dorobanţi, unde acesta a discutat preţ de o oră cu o doamnă misterioasă

 Rendez-vous-ul cu doamna respectivă a durat până în jurul orei 23.00, când a plecat spre Centrul Vechi, la o altă întâlnire, la care a băut şi câteva pahare cu alcool.

[citeste si]

Ulterior, brokerul fugar a ajuns cu un taxi, duminică dimineaţă în jurul orei 2.00, la cazinoul hotelului Howard Johnson. Acolo a rămas aproape 4 ore şi a câştigat 1.500 de euro la poker şi ruletă. Tot timpul a fost nedezlipit de trolerul său. În jurul orei 6 dimineaţă (duminică, 28 august 2016), Cristian Sima a părăsit cazinoul după o discuţie mai aprinsă la cash desk-ul cazinoului. Era intrigat că angajatul a refuzat să-i plătească 1500 de euro cash (câştigul din cele 4 ore)! Până la urmă, lucrurile s-au liniştit, iar brokerul a ajuns la un bloc din zona Iancului la 6.30 dimineaţă, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel