Băsescu: Ponta mi-a cerut să-i fiu naș. Și-a părăsit soția însărcinată în șase luni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu
basescu
Președintele Traian Băsescu a lansat câteva atacuri fără precedent la adresa lui Victor Ponta, făcând presupuse dezvăluiri despre trecutul personal al liderului PSD.

Traian Băsescu a declarat, joi seară, la B1 Tv, că atunci când l-a numit pentru prima oară pe Ponta premier nu intuia "dimensiunea găoșeniei" social-democratului, nu anticipa "cât de găunos este caracterul acestui om".

Președintele a spus că premierul Ponta i-a solicitat o întrevedere cu mai mulți ani în urmă.

"Ca un pisicuț (a venit) să mă întrebe dacă poate să candideze la primăria Capitalei. Dacă nu mă înșel foarte tare, cred că m-a întrebat și dacă aș vrea să fiu naș. Era un pisicuț, un lingău.

Pur și simplu s-a cerut să vorbească cu mine și l-am primit, era parlamentar de opoziție. Așa cum și-a lăsat soția însărcinată în șase luni ca să se căsătorească cu fiica unui prea-puternic din PSD (Daciana Sârbu, fiica lui Ilie Sârbu - n.r) la el nu trebuie să ne mire cum nu trebuie să ne mire și modul cum s-a cam mușmalizat aventura lui și relația lui cu Dumnezeu să-l ierte procurorul Panait", a spus președintele.

Traian Băsescu bănuiește că dosarul procurorului Panait  a fost "închis forțat". "A fost prea murdar tot ce s-a întâmplat", a punctat șeful statului.

Președintele Traian Băsescu a mai lansat atacuri de o asemenea factură în trecut. În timpul unei dezbateri prezidențiale din campania din 2009, desfășurată la Cluj-Napoca, șeful statului a făcut aluzie la o dramă prin care trecuse candidatul PNL la prezidențiale, Crin Antonescu.

"Decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură să ajungă în situaţii dificile", a replicat Băsescu. Prima soţie a lui Crin Antonescu s-a sinucis în 2004, pe fondul unei depresii şi al unei boli incurabile. Traian Băsescu s-a disculpat ulterior, pretinzând că s-a referit la propria familie.

Avertismentul lui Băsescu legat de Portul Constanța: cine semnează, răspunde în fața legii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel