ARSENIE BOCA: Cine sunt oamenii care NU au necazuri. “Pe ei i-a lepădat Dumnezeu”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Arsenie Boca
Arsenie Boca
ARSENIE BOCA. Arsenie Boca, considerat de unii oameni Sfântul Ardealului, a lăsat în urma sa o tolbă de povețe care au fost strânse în diferite cărți.

ARSENIE BOCA. În volumul "Învățături ale Părintelui Arsenie Boca" aflăm că există oameni care nu au necazuri. Conform scrierilor lui Arsenie Boca, cei păcătoși nu au amărăciuni în viață.

VEZI ȘI: Cuvinte INTERZISE, ARSENIE BOCA. Ce nu ar trebui să spui NICIODATĂ 

ARSENIE BOCA. "Nouă, toate necazurile ne vin de la greşeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie şi spală cu ele vinovăţiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep că îndreptarea prin necazuri dovedeşte nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui. Ba chiar prin aceea ştim că Dumnezeu are grijă de noi, dacă vom avea necazuri. Dumnezeu vrea să ajute pe toţi, dar nu toţi primesc purtarea Sa de grijă.

Aşa se face că sunt oameni păcătoşi care n-au necazuri. Pe aceştia i-a lepădat Dumnezeu. Căci ştiindu-le firea, precum că nu au leac şi nu pricep nimic din ocârmuirea Sa, îi lasă în păcatele lor. Nu fericiţi, aşadar, pe cei ce n-au necazuri în lumea aceasta. Căci, cunoscându-i Dumnezeu că n-au minte să-l înţeleagă căile, nu le mai rânduieşte o îndreptare prin încercări în lumea aceasta, ci osânda în cealaltă. Necazurile vieții sunt un grai mai aspru al lui Dumnezeu către oamenii mai grei sau mai vicleni la minte", aflăm din cartea "Învățături ale Părintelui Arsenie Boca".

VEZI ȘI: FANTOMA lui Arsenie Boca, fotografiată. Imaginile despre care credincioșii cred că sunt reale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel