Apariție NOUĂ pe piața media. Cine intră în joc
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
CIADO România și MagnaNews.ro lansează vineri, 22 iulie, ora 10, la Sala Palatului, salon B, prima agenție de presă dedicată exclusiv societății civile.

"CIADO și MagnaNews.ro lansează prima agenție de presă a societății civile, cea mai mare platformă online de dezbatere din țară. Vor funcționa 22 de grupuri pe rețelele de socializare cu o medie de 10.000 de abonați/grup, plus 21 de corespondenți acreditați pe lângă autoritățile publice centrale și locale în cele 21 de județe și sectoare", declară Acad. Prof. Dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, președinte CIADO.

Platforma poate fi accesată pe www.magnanews.ro.

"Scopul nostru este de a sprijini presa independentă și de a crea condițiile de dezbatere eficientă pentru societatea civilă. Avem infrastructura necesară de a pune la dispoziție spațiu pentru informație, dar mai ales sprijin pentru campaniile de comunicare venite din partea societății civile, menite să schimbe în bine societatea românească", a declarat Adrian Fundeneanu, CEO Euroatlantic Media, editor MagnaNews.ro.

CIADO România are ca scop desfășurarea de programe sau proiecte în domeniul prevenirii traficului și consumului de droguri, în domeniul tratamentului, recuperării și reinserției sociale a dependenților de droguri, alcool, tutun etc, în domeniul prevenirii virusului HIV/SIDA, al traficului cu ființe umane, al terorismului, crimei organizate, corupției și altor domenii ce privesc apărarea drepturilor omului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel