A fost reținut un suspect în cazul bărbaților incendiați pe stradă
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Polițiștii IPJ Galați, sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, au identificat un suspect care i-ar fi incendiat pe cei doi oameni ai străzii din Galați. 

Amintim că doi oameni ai străzi, doi bărbați, au fost incendiați noaptea de o persoană necunoscută care i-a stropit cu benzină și le-a dat foc. 

Suspectul, un om al străzii, a vrut să-i sperie

Suspectul principal este un alt om al străzii, în vârstă de 49 de ani. El a avut un conflict cu cele două victime. Pentru a-i speria a aprins un obiect vestimentar și l-a pus pe picioarele lor. Flacăra s-a extins rapid. Cele două persoane incendiate au ajuns la spital cu arsuri pe corp. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Starea victimelor

Unul dintre cei doi oameni ai străzii a fost transferat, astăzi, la Spitalul Floreasca din București. Este vorba despre un bărbat de 49 ani, care are arsuri de gradul I, II şi III pe o suprafaţă de 65% din corp. Starea generală a pacientului este gravă. Cealaltă victimă, de 59 ani, are arsuri pe 20% din corp, în zona membrelor inferioare şi superioare, şi este în stare stabilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel