MOȚIUNE DE CENZURĂ ACL - GUVERN PONTA. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta a căzut. Reacția premierului

Moțiunea de cenzură depusă de Alianța Creștin Liberală împotriva Guvernului Ponta a picat, după ce primit doar 154 de voturi "pentru", mult mai puțin decât minimul de 288 necesar demiterii Executivului.

Parlamentarii PSD, PC, UNPR, PLR şi UDMR nu au participat la votul asupra moţiunii de cenzură depuse de ACL. Au pus bilele în urnă doar deputaţii şi senatorii PNL şi PDL şi cei neafiliaţi aparţinând PMP.

Premierul Ponta a subliniat, luni, de la Palatul Parlamentului, că este pentru a doua oară când o moțiune inițiată de PDL a primit mai multe semnături decât voturi.

"Ideal ar fi ca o moțiune de cenzură să se refere la lucruri concrete care trebuie criticate, au fost foarte multe atacuri la persoană. Trecem peste asta și ne vedem mai degrabă de guvernare. În această sesiune parlamentară nu mai poate fi nicio moțiune de cenzură. Constat încă o dată, și nu o fac neapărat cu răutate, că cei de la PDL au întotdeauna mai multe semnături și mai puține voturi. E a doua moțiune de cenzură în care semnează mai mulți și votează mai puțini. Sper să nu se fi întâmplat la fel și cu candidatul la prezidențiale, să aibă mai puține voturi decât semnături, pentru că acolo sigur e ceva mai grav", a declarat șeful Guvernului.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a dezbătut astăzi moțiunea de cenzură depusă de ACL care avea în vedere OUG 45/2014 privind modificarea și completarea Legii pentru alegerea președintelui României și OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel