Mizantropul de Moliere, la Nottara, montat într-o cheie regizorală modernă

Ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și truda, sunt temele unui spectacol fascinant, ale cărui reprezentații vor avea loc în zilele de 25 noiembrie, ora 19:00 și 26 noiembrie, ora 19:30 la Sala George Constantin a Teatrului Nottara(Blvd. Magheru nr. 20 , București, Sector 1).

O montare modernă a unui text clasic scris în urmă cu aproximativ 400 de ani este cea mai succintă prezentare a noului spectacol din spațiul teatral românesc, Mizantropul de Moliere, în regia lui Alexandru Măzgăreanu, care se va juca pe scena Teatrului Nottara, după cum anunță Asociația OPERA PRIMA în parteneriat cu Teatrul Nottara și Fundația Dignitas și cu sprijinul financiar ArCuB ș PMB, prin programul cultural București 555.

Piesa Mizantropul este un text actual, care vorbește despre ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și truda. Pornind de la aceste teme, spectacolul creat de regizorul Alexandru Măzgăreanu este unul despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversă, rea și dominată de ideea de competiție.

Pornind de la aceste teme, regizorul Alexandru Mazgareanu a creat un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversa, rea si dominata de ideea de competitie

Echipa de tineri creatori de teatru ce dau un suflu proaspăt și inedit personajului pe care il interpretează este formată dinAnca DUMITRA - Celimene, Dan RADULESCU - Alceste, Alexandru CALIN - Philinte, Serban GOMOI - Clitandre, Vlad UDRESCU - Acaste, Sorin DOBRIN - Oronte, Sorina STEFANESCU - Arsinoe, Clara POPADIUC – Eliante (debut) și Alexandru SUCIU - Basque.

Traducerea textului a fost realizata de Doru MARES, coregrafia este semnata de Arcadie RUSU iar ilustratia muzicala si muzica originala de Alexandru SUCIU. Decorul a fost realizat cu sprijinul TWINS STUDIO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel