Miting la Moscova pentru comemorarea lui Boris Nemțov

Zeci de mii de persoane participă, duminică, la marşul organizat în memoria opozantului Boris Nemţov, în Piaţa Slavianskaia, din centrul Moscovei, anunță televiziunile de știri.

Citește și: Dacă nu ar fi trădările din Europa, Putin va sfârși ca Nicolae Ceaușescu. Analiză dură după asasinatul de la Moscova

Multe persoane poartă portrete ale opozantului rus. Boris Nemțov „a murit pentru viitorul Rusiei” sau „El s-a bătut pentru o Rusie liberă”, sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele purtate de manifestanți la Moscova.

Un important marş de comemorare a are loc și la Sankt Petersburg, unde cel puțin 2.500 de oameni s-au strâns la staţia de metrou Gorkovskaia, pentru a mărşălui către Marsovo Pole,

Boris Nemţov, în vârstă de 55 de ani, a fost împuşcat mortal în timp ce se plimba pe podul Bolşoi Moskvoreţki, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Membrii opoziţiei au anulat o demonstraţie prevăzută pentru duminică la Marino, în sud-estul Moscovei, care a fost înlocuită cu acest marş funerar în memoria lui Nemţov.

Vezi și: Petro Poroșenko: Boris Nemțov a fost ucis pentru că urma să facă dezvăluiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel