Mitea, pus la pământ după ce a sărit la bătaie pentru Tonciu

Nicolae Mitea și Andreea Tonciu au fost implicați într-un scandal monstru, care a fost aproape să se termine extrem de rău pentru fostul fotbalist de la Ajax Amsterdam.

Nicolae Mitea a ieșit de 1 mai în parc, alături de Andreea Tonciu, sora ei, Lorena, și tatăl acestora.

Când se afla la intrarea în Orășelul Copiilor din Capitală și aștepta ca tatăl ei să parcheze mașina, Andreea Tonciu a fost luată în colimator de un grup format din doi indivizi și o fată, care au făcut glume pe seama nasului vedetei.

În acel moment, lucrurile au degenerat și s-a ajuns la un scandal monstru, scrie wowbiz.ro. Tonciu a sărit la cealaltă domnișoară, băieții au sărit sa o apere pe fata care era cu ei, iar Mitea s-a repezit în apărarea Andreei. S-au împărțit pumni, cuvinte jignitoare și picioare, fiecare pe unde a putut.

Fotbalistul a ajuns pe gazon, împins de unul dintre certăreți, dar s-a ridicat imediat și s-a aruncat în fața iubitei sale, punându-se între ea și bărbații care erau furioși.

"Am fost și noi în parc, ca toată lumea, să ne relaxăm și să ne plimbăm și ce să vezi? Era să ajungem pe la Poliție. Doi țărănoi, doi alcoolici, doi vai de ei au găsit de cuviință să se ia de Andreea și de sora ei. Au recunoscut-o de la televizor și au început să se ia de aspectul ei fizic. S-a iscat o ceartă generală și m-am băgat, nu? Păi ce era să fac? Să le las așa? M-au scuipat, m-au injurat. A venit și Poliția, da! A fost chemată de paznicul din parc, care s-a speriat și a actionat fără să ne întrebe. Ne-am trezit cu echipajul lângă noi. Nu am făcut plângere, nu am mers la Circă și nu s-au dat amenzi. Totul a fost aplanat acolo. Dar uite cum îți strică ziua doi d-ăștia, vai de mama lor. Acum suntem bine", a spus Nicolae Mitea după incident.

Vezi aici imagini video cu scandalul în care au fost implicați Nicolae Mitea și Andreea Tonciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel