Misterul hărții extraterestre din Peștera lui Satan, Indonezia

Dovezi despre vizitele unor civilizații extraterestre sunt tot mai pregnante în ultima perioadă. 

Unul dintre cele mai mari mistere scoase la iveală datează din 1992, când într-o peșteră situată pe East Nus Tenggara (Muntele Lui Satan), Indonezia, C.A. Castillo, geolog de profesie, a descoperit un artefact. Este vorba despre o piatră pe care este inscripționată o hartă de origine extraterestră, potrivit efemeride.ro.

Interesant este faptul că pe această piatră bizară se pot distinge numeroase figuri sculptate, dar și linii care indică un fel de traseu spre anumite planete din galaxia noastră. De asemenea, Soarele este prezentat și el precum un astru principal, care pare să influenţeze în mod direct evoluția sistemului solar, dar și dezvoltarea unor planete din afara lui.

Numeroase figuri umanoide sunt reprezentate în dreptul fiecărei planete, de parcă harta misterioasă vrea să indice cu exactitate planetele care sunt locuite de diverse specii extraterestre.

Citește și: NASA: Nu suntem singuri în Univers. Extratereștrii, descoperiți în următorii 20 de ani

În urma studiilor de laborator s-a stabilit că piatra are o vechime de mii de ani și un alt fapt bizar este că are proprietăți magnetice incredibile. Atunci când se află în preajma energiei electrice pare să prindă viață. Pornind de la aceste aspecte, la care se mai adaugă și sculpturile bizare, specialiștii au confirmat că piatra este de origine extraterestră, pentru că pe Terra nu poate exista un asemenea element.

Mai mult de atât, oamenii de ştiinţă care au analizat-o au descoperit un soi de mesaj, similar cu cel care a fost inscripționat pe naveta spațială Pioneer 10.

Citește și: Ziua care prevestește venirea Domnului. Ce se va întâmpla pe 15 aprilie

Acestea fiind cele mai importante informații care se cunosc despre piatra în cauză și harta extraterestră, cei mai mulți care au intrat în contact cu acest artefact și-au pus numeroase întrebări cu privire la originea sa. Cine a creat această hartă și cum a adus-o pe Terra? Este posibil ca extratereștrii antici s-o fi uitat intenționat pe Pământ sau pur și simplu oamenii din antichitate dețineau mai multe secrete tehnologice decât ne putem închipui?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel