Misterul extraterestrului din Africa de Sud a fost descifrat

O ciudată creatură a fost descoperită pe  coasta de sud a Africii de Sud, lucru ce a dat loc speculațiilor că ar aparține unui  extraterestru, fapt ce ar fi  atestat  prezenţa acestuia pe Terra.

 În cele din urmă, creatura cu trup fusiform şi craniu stafidit s-a dovedit a nu fi ceva neobişnuit: „Era un pui de babuin, femelă, care avea cordonul ombilical ataşat de corp”, a explicat medicul veterinar Magdalena Braum.

 „Cel mai probabil a fost omorâtă de o muşcătură care a trecut prin craniul său la scurt timp după naştere. Este posibil să fie vorba despre un caz de infanticid, obicei foarte răspândit în rândul anumitor specii de primate atunci când un mascul nou preia controlul asupra grupului.

 „Corpul are o formă ciudată şi este mumificat deoarece a fost purtat de mamă după deces. Am văzut de multe ori acest fenomen atunci când am efectuat cercetări asupra babuinilor – uneori femelele poartă puii decedaţi pe spate chiar şi 3-4 săptămâni înainte să renunţe la ei”, explică specialista.

 „Acest lucru ar putea explica de ce segmentul din mijloc este neobişnuit de lung şi de subţire. Celelalte măsurători sunt fireşti pentru un pui de babuin”, a mai spus dr. Braum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel