MISTER în cazul întâlnirii dintre Oprea și Iohannis de la Cotroceni. Un senator face dezvăluiri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut  că, probabil, a fost minţit de ex-senatorul UNPR, actual PSD, Octavian Bumbu, cu privire la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Gabriel Oprea privind posibila fuziune dintre PNL şi UNPR, după ce informaţia a fost dezminţită de Preşedinţie, liberali şi chiar de către UNPR.

Senatorul de Neamț, Octavian Bumbu, a declarat, joi,  că au fost doar discuţii informale în cadrul UNPR despre o întâlnire între liderii partidului şi şeful statului, Klaus Iohannis.

"Discuțiile între colegi au fost discuții informale, cu argumente pro și contra, pentru a merge într-o parte sau alta în Senat. Argumentul suprem al celor care spuneau că trebuie să meargă cu PNL, cu conducerea actuală a fost că s-au purtat discuții, inclusiv la Cotroceni și că știu toți, inclusiv fostul președinte (Gabriel Oprea n.r.), iar din această cauză trebuie făcută alianța cu PNL, fiind un fapt împlinir" a declarat în exclusivitate pentru DC News senatorul Octavian Bumbu. 

"Aceasta a fost toată discuția, iar la întâlnirea pe care am avut-o cu domnul Dragnea eu am ținut să-l informez că se vehiculează că a avut loc o întâlnire", a mai spus Bumbu.

Actualul senator PSD a mai declarat că "nu a spus că la întâlnire ar fi participat Gabriel Oprea, ci actuala conducere, dar colegii de la UNPR i-ar fi declarat că nu domnul Steriu ar fi cel care decide, ci altcineva. Eu nu am spus că domnul Oprea ar fi fost acum la Cotroceni sub nicio formă, ci conducerea actuală a UNPR a purtat discuții la Cotroceni. Asta ce au spus colegii ca argument suprem care ne-a închis gura."

[citeste si]

Întrebat despre ce colegi este vorba, senatorul Octavian Bumbu ne-a mai declarat că este vorba despre colegii din UNPR care au rămas la UNPR la această oră. "Nu credeți acuma că voi face și eu o gafă să dau nume ca să înceapă o adevărată balcaniadă. Acestea au fost discuțiile, iar eu m-am simțit dator să-l informez pe domnul președinte Dragnea".  

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi informaţia că preşedintele Iohannis s-ar fi întâlnit cu liderii UNPR pentru a discuta despre fuziunea acestei formaţiuni cu PNL, calificând acest gest drept o implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor. Dragnea a spus că are aceste informaţii de la un fost senator UNPR, Octavian Bumbu.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a negat că negocierea cu PNL ar fi fost decisă în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Iohannis şi l-a ironizat pe Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în negocierile dintre partide pentru că un astfel de demers este sub nivelul preşedintelui, a precizat joi şi Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că, probabil, a fost minţit de ex-senatorul UNPR, actual PSD, Octavian Bumbu, cu privire la întâlnirea dintre şeful statului Klaus Iohannis şi Gabriel Oprea privind posibila fuziune dintre PNL şi UNPR, după ce informaţia a fost dezminţită de Preşedinţie, liberali şi UNPR.

"Înseamnă că domnul senator de la Neamţ ne-a minţit. Dacă nu s-au întâlnit la Cotroceni, asta e o veste bună pentru democraţie şi pentru Constituţie. Iar în legătură cu bancul de la Erevan cred că asta e o chestiune serioasă şi era unul care făcea glumiţe. Nu mai e în politică, eu zic că domnul Steriu nu trebuie să meargă în zona asta, asta era o chestiune foarte serioasă. Dacă n-a fost întâlnirea, înseamnă că domnul senator ne-a minţit, spunând că domnul Gabi Oprea i-a spus sau domnul Gabi Oprea a minţit", a spus Dragnea, întrebat cum vede faptul că Steriu şi Adminstraţia Prezidenţială au infirmat aceste informaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel