Mirel Rădoi, decizie dură pentru Steaua, după meciul cu Astra

Mirel Rădoi a anunţat că va părăsi echipe imediat după meciul cu Astra pierdut la Pitești, scor 0-1. Cel mai probabil, din iarnă, înlocuitorul său va fi Laurenţiu Reghecampf, interimatul fiind asigurat de Dumitru Dumitriu.

Mirel Rădoi a demisionat duminică seară de la Steaua. "Am luat hotărîrea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de până acum m-au convins. Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Stafful trebuie să rămînă în continuare, ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele. E o perioadă prea scurtă. Indiferent ce se întâmpla, decizia era luată. Am hotărât să vin aici tocmai pentru a nu pune mai multe probleme", a zis Mirel Rădoi la finalul jocului.

Mirel Rădoi a vrut să-și dea demisia de trei ori, dar de fiecare dată, Gigi Becali l-a întors din drum! Prima oară, după eliminarea în fața lui Rosenborg, cînd a fost la palat la Gigi, iar finanțatorul l-a convins să continue. Apoi, cînd s-a înscris, pe ascuns, la cursurile de antrenori, la Chișinău, pentru obținerea licenței, dar s-a aflat în presă, iar Rădoi a acuzat că doar din interiorul clubului a transpirat informația. A rămas totuși pe bancă. Iar a treia oară s-a întîmplat în timpul meciului cu Dinamo, la scorul de 3-0 pentru "cîini".

[citeste si]

"Sunt singurul responsabil. Sper ca începând de miercuri să câştige. Nu mai contează jocul, ci punctele. Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sunt. Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație", a mai spus Mirel Rădoi la finalul jocului cu Astra, 0-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel