Mirel Palada: Vestea morții lui Robin Williams este dublu tristă

Robin Williams
Robin Williams

Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia.

Mirel Palada a comentat acest subiect pe pagina sa de Facebook, spunând că vestea morții lui Robin Williams este dublu tristă.

"Vestea că Robin Williams a murit este dublu tristă. A fost o forță a naturii, unul din acei actori exagerat de foarte charismatici de care anii 40-50 erau plini precum vulpea de purici, dar care în vremurile noastre atomice și recente și industrializat-mecanizate-post-consumeriste deveniseră din ce în ce mai rari, înlocuiți de pufoși crescuți în cuvele amniotice ale departamentelor de marketing. A fost un om al cinematografului, depășindu-și limitele, spunând cu adevărat lucruri importante în filme altminteri haioase și superficiale. A stârnit emoții, a făcut lumea să râdă și să plîngă. A lucrat cu regizori iconoclaști, dificili. Și-a asumat roluri grele, nu doar de făcut bani. A evitat calea cea ușoară. A fost și el acolo un soi de Hercule de mucava al celei de-a șaptea arte, cum au fost mulți alții înaintea sa.

Citește și Actorul ROBIN WILLIAMS, găsit mort în casă. O tragedie americană

Aflu acum că a fost un om dificil pe persoană fizică, bântuit de demonii violenței. Aflu acum că e posibil să se fi sinucis. Să-și fi căutat liniștea? Să-l fi ajuns demonii din urmă? Să fi oare pur și simplu obosit?

Hemingway, un alt intens creator și dificil, și-a băgat țevile de la pușcă în gură și și-a găsit utilitatea la degetele de la picioare. Williams și-a scurtat și el zilele înainte de vreme. Creativitatea și expresivitatea din păcate merg mînă în mână cu primejdia", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Citește și ROBIN WILLIAMS, un actor de comedie genial

"Să ne rugăm pentru sufletul zbuciumatului Robbie Williams și să ne rugăm de asemenea să mai avem parte de asemenea actori puternici, generoși, exorbitanți, explozivi, zgubilictici și mai ales umani, în aceste vremuri dominate din ce în ce mai mult de scenarii de carton reciclat și de protagoniști pufoși, crescuți ca ciupercile, în întuneric și cu rahat pe creier, biete piese de carne înfrumusețate în Photoshop spre gloria departamentului de marketing, sub atenta îndrumare și oblăduire a focus grupului", a conchis Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel