Mirel Palada, reacție după meciul România-Finlanda, scor 1-1

Mirel Palada, consilier de stat al premierului Victor Ponta și, totodată, un fan înfocat al sportului cu balonul oval, a comentat în stilu-i caracteristic după ce reprezentativa de fotbal a României a remizat, joi seară, cu selecționata Finlandei, scor 1-1, pe Arena Națională.

"Daca nici acum nu v-ati invatat minte sa-i lasati Dumnezeului in pace de penibili si sa treceti si voi la un sport pe bune, la rugby, ca macar acolo aveti ce vedea, inseamna ca chiar sinteti ca in bancul cu ursul, cind va bate pe umar: bag de seama ca voua a inceput sa va placa...", a scris, vineri, pe pagina sa de socializare, Mirel Palada.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată joi seară, pe Arena Naţională, împotriva selecţionatei Finlandei, în penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, meci la care golul "tricolorilor" a fost marcat în prelungirile partidei.

Naţionala antrenată de Anghel Iordănescu trebuie să câştige în ultima etapă, în deplasare cu Insulele Feroe, pentru a fi sigură de prezenţa la turneul final.

Citește și: Vlad Chiricheș, reacție nervoasă la adresa fanilor după 1-1 cu Finlanda

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel