Mirel Palada: Puie Monta. Mama voastră de cretini

Sociologul Mirel Palada a reacționat după ce guvernul a dat bani pentru "Cumințenia pământului" în timp ce românii se chinuie să trăiască, fug din calea apelor, iar lucrurile pentru țara noastră merg din ce în ce mai rău.

"Inundatii la Galati, nimeni nu misca un deget. Jos Ponta! Puie Monta! Cumintenia de 10 milioane de euro, sa o mai cumparam inca o data. Jos Ponta! Puie Monta! Kovesi a plagiat cras, desi toata lumea se da de chinul mortii sa o acopere. Jos Ponta! Puie Monta!

Ursul impuscat de-amboulea, ca vezi Doamne nu sint proceduri. Jos Ponta! Puie Monta! Plicushor Legiordan il jigneste pe Fuego si zecile sai de mii de spectatori. Ce mai asteptati? Iesiti in strada! Jos Ponta! Puie Monta! Clotilde JeanDarc, salvatoarea Romaniei de corupti, comunisti, kaghebisti si alti politicieni, a incasat sute de milioane de lei de la stat pe o lucrare care nu s-a facut. Jos Ponta! Puie Monta!

[citeste si]

Guvernul vinde din bucatile bune ale economiei de stat. Jos Ponta! Puie Monta! Ministresa Justitiei minte de ingheata apele, si apoi recunoaste public cu seninatate. Jos Ponta! Puie Monta! Justitia da verdict de vinovatie in dosarul casei lui Iohannis. Jos Ponta! Puie Monta! Ministrul Sanatatii face shmenuri de familie cu medicamentele. Jos Ponta! Puie Monta!

Ministrul Energiei declara sute de mii de euro pentru un site care n-a functionat niciodata. Jos Ponta! Puie Monta! Jos Comunistii!

Ministrul Fondurilor Europene reuseste contraperformanta oripilanta de a nu aduce nici un ban in tara din fondurile europene. Nix. Nihil. Nada. Zero. Jos Ponta! Puie Monta! Comunistii e de vina!! Mama voastra de cretini, de nemernici, de ticalosi. Cum de va mai rabda pamintul, mai ticalosilor mai??", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel