Mirel Palada, în războiul sondajelor. Replică fabuloasă a consilierului lui Victor Ponta

Mirel Palada, Sebastian Lazaroiu
Mirel Palada, Sebastian Lazaroiu

Consilierul pe probleme de strategii guvernamentale, Mirel Palada, le-a dat o replică fabuloasă celor care spun că premierul Victor Ponta se află într-o "scădere accelerată" în sondajele pentru alegerile prezidențiale 2014. 

"Absolut la întîmplare, voci foarte obiective precum Turcescu ori Lăzăroiu contestă rezultatele sondajelor, spunând că "de fapt", în "sondajele secrete", Ponta este "în prăbușire", iar Iohannis / Udrea / Macovei (în funcție de pentru cine bagă cărbuni respectivii) sînt "într-o creștere puternică". O să vedeți cum persoane cît se poate de "respectabile" clamează că Ponta e "cel mult 32-33", iar Macovei "deja a ajuns la 15" și poate "repeta surpriza lui Vadim din 2000"", a scris Mirel Palada, pe pagina sa de Facebook.  Consilierul premierului scrie că Sebastian Lăzăroiu a scos capul, din nou, precizând că premierul Victor Ponta va câștiga detașat în primul tur, și "ceva mai puțin detașat" în turul doi al alegerilor prezidențiale 2014. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Sondaj CCSCC: Klaus Iohannis și Victor Ponta, la egalitate, în turul doi

Ulterior, Mirel Palada a scris, pe pagina sa de Facebook, că "Mă uitam în dimineața asta la unul din vestitele rapoarte de cercetare ale concurenței, cele în care, nu-i așa? indubitabil și inexorabil Ponta "scade", Ponta "pierde alegerile", Ponta "e sub 40% în turul 1", și observam amuzat cum păcătosul de Turambar încet-încet, cu graficele lui de macsimă ecscepție și de putere ilustrativ-comunicațională, a reușit să definească un standard de ecsprimare vizuală. Pe scurt: au început pufoșii să facă graficele precum mine. Și cuvinte, și structură vizuală. Tot soiul de mici amănunte care, pentru ochiul avizat, țipă: ăștia s-au luat după graficele lui Turambar!". 

SONDAJ CSCI. Intenție de vot în turul întâi și turul doi al alegerilor prezidențiale 2014

Mirel Palada susține că, prin această metodă invocată, scopul este unul singur: sondajele "concurenței" să semene cât mai mult cu ale sale, pentru a băga în ceață electoratul. "Deci jale, deci catastrofă, pînă și oamenii lui Ponta spun că Ponta va pierde", ar vrea să invoce acele institute care îi copiază forma sondajelor. 

Drept "cadou", Mirel Palada oferă trei grafice "foarte adevărate", postate pe Turambar, "care au fost valabile și la alegerile trecute, sînt valabile și la alegerile astea și vor fi valabile la toate alegerile": 

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel