Mirel Palada, atac devastator la Vodafone, în plin scandal cu roaming-ul

Mirel Palada a lansat un atac devastator la Vodafone și anunță că va renunța la serviciile operatorului de telefonie mobilă. Vodafone este acuzată pe internet că activează roaming-ul în preajma graniței fără care abonatul să fi părățit țara.

"Stimati concetateni, distinsi consumatori si compatrioti,

Ne face o deosebita placere sa anuntam faptul ca Vodafone are practici comerciale si de relatii cu publicul de tot rahatul, bazate pe inselaciune si inducerea in eroare a clientilor naivi, nativi si non-tehnici.

Drept pentru care, dupa 15 ani in care am facut prostia sa le fim clienti, la niste tarife de neam prost (stiti voi, clientii vechi platesc mult, ca sa sustina promotiile pentru clientii noi), este privilegiul si onoarea noastra, a intregii familii Palada, sa ne luam toate cele cinci numere de telefon si sa reziliem contractele si sa-i penetram verbal acolo unde ei ne-au penetrat tehnic si hoteste.

Doamne ajuta! E o placere sa contribui la imbunatarirea practicilor companiilor de telefonie mobila prin scoaterea in evidenta a ticalosiilor pe care le comit asupra noastra. Indiferent cit va costa rezilierea contractului, indiferent cit voi pierde la taxele de penalizare, le dam in cap cu telefoanele lor si plecam.

Si de asemenea imi va face deosebita placere sa le fac publicitate gratis in urmatoarele luni, sa va reamintesc cum isi pacalesc si isi bat joc de clienti si sa va recomand sa plecati de la ei", a scris Mirel Palada, pe Facebook.

VEZI ȘI: "Rușine Vodafone!". Manevră a firmelor de telefonie: românii plătesc mai mult pentru un fapt banal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel