Mircia Muntean, alcoolemie de 1,00 la mie când a produs accidentul

Fostul primar al Devei, deputatul PSD, Mircia Muntean, care joi seară a fost implicat într-un accident rutier la Deva, după care  a încercat să fugă şi să se ascundă în tufişuri, a avut o alcoolemie de peste 1,00 la mie.

Surse judiciare spun că în urma analizei probelor de sânge luate joi seară, a reieșit că acesta avea o o alcoolemie de peste 1,00 la mie, relatează Mediafax.

Reprezentanţii Poliției Județene Hunedoara au spus că dosarul penal deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean a fost trimis deja Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare.

Accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean s-a produs joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, în apropierea staţiei CFR.

Citește și: Deputatul PSD, Mircia Muntean, implicat într-un grav accident în Deva

Un autoturism a acroşat un autobuz fără pasageri şi un alt autoturism, după care a intrat în spatele unui camion oprit la culoarea roşie a semaforului.

Martorii au spus că la volanul autoturismului care a acroşat celelalte trei autovehicule s-ar fi aflat deputatul PSD Mircia Muntean, care ar fi fost băut, acesta fiind scos din maşină cu sânge pe faţă și ținând în brațe un câțel.

Imaginile surprinse de un cameraman îl surprind le deputatul PSD când  împingea camera şi apoi fuge în tufişuri, de unde a fost scos de polițiștii sosiți la locul accidentului. 

Parlamentarul Mircia Muntean a declarat în faţa camerei de luat vederi, dar şi în faţa poliţiştilor, că nu se afla el la volanul autoturismului implicat în accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel