MIRCEA LUCESCU, la NAȚIONALĂ. Soluția lui Burleanu

Mircea Lucescu şi-a dat acceptul să antreneze naţionala României, în paralel cu Şahtior Doneţk, până la finalul sezonului din Ucraina. Acesta ar avea de gestionat doar două jocuri oficiale ale tricolorilor, ambele acasă, cu Irlanda de Nord (14 noiembrie) şi cu Feroe (29 martie).

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: Faceți o petiție. Cozmin Gușă nu mă lasă să...

Mircea Lucescu este aproape de a reveni pe banca tehnică a naţionalei României, după nu mai puţin de 28 de ani. El şi-a dat deja acceptul să-i pregătească pe tricolori pentru următoarele două partide din preliminariile EURO 2016, cu Irlanda de Nord, de luna viitoare, şi Insulele Feroe, meci programat în primăvara lui 2015.

Potrivit România TV, după data de 30 iunie 2015, când ar urma să-i expire contractul cu Şahtior, Mircea Lucescu ar urma să antreze doar naţionala României. Argumentul emoțional al deciziei lui Il Luce este faptul că ar putea să-și ia o revanșă îndelung așteptată cu Irlanda de Nord, echipă care în 1985 învingea România, cu Lucescu la timonă, la București cu 1-0.

Pe de altă parte, mai există un scenariu, ca după data de 30 iunie 2015 la naţională să vină Cosmin Olăroiu, acestuia încheindu-se la vară contractul cu arabii, adaugă RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel