Mircea Ionescu Quintus, mărturisire despre Crin Antonescu

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, spune că liberalul Crin Antonescu este foarte apreciat în rândul membrilor partidului, pentru mulți dintre aceștia fiind încă neclar de ce fostul șef al Senatului a făcut pasul înapoi.

"Eu l-am numit ministru al Tineretului și Sportului (pe Crin Antonescu - n.r). Era foarte tânăr și continuă să fie și acum foarte tânăr. N-am înțeles exact ce speră dânsul că se poate întâmpla cu persoana sa în viitor. Știu sigur că este foarte apreciat și, în multe locuri ale partidului, iubit. Oamenii își îndreaptă speranțele spre el, mulți lideri locali m-au întrebat de ce lasă Antonescu acest gol", a declarat Mircea Ionescu Quintus, în ediția de miercuri a emisiunii Jocuri de Putere, de la Realitatea Tv.

Întrebat care dintre Klaus Iohannis, Crin Antonescu, Theodor Meleșcanu și Cătălin Predoiu are cele mai mari șanse să-l învingă pe Victor Ponta la alegerile din noiembrie, seniorul PNL a arătat spre edilul Sibiului.

"Eu îmi dau o părere care nu știu cât e de întemeiată, dar dacă Iohannis se alege președinte, probabil că el are cele mai multe șanse", a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel