Mircea Geoană spulberă Guvernul Dacian Cioloș: Termen până la care să fie politic

Senatorul Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc (PSRo), a fost invitatul dcnews.ro de joi, la interviul transmis live

Întrebat dacă poate fi considerat în opoziție, Mircea Geoană a răspuns: "Nu puteți să mă considerați în coaliția pro reformă din România". PSRo "va susține acțiunile guvernului Cioloș" "atâta vreme cât va considera că cele douăsprezece luni de mandat pe care le are în față reprezintă o adevărată lupte cu sistemul de partide". Senatorul a subliniat: "Dacă va fi perioadă de călcat apa, evident că vocea noastră va fi critică în Parlament și-n spațiul public". 

Mircea Geoană a precizat: "Orice Guvern din orice stat este politic, nu există guverne nepolitice. Politica înseamnă să iei decizii pentru alocarea de resurse pentru priorități și obiective. Problema care trebuie să ne frământe și să-l frământe pe dl Cioloș este absența unei autentice majorități care să susțină guvernul și programul de guvernare. În opinia mea, până la 1 februarie, Guvernul Cioloș va fi obligat, pentru a putea să fie cât de cât eficace, (...) să aibă o majoritate explicită de susținere a acestui guvern. În clipa în care se întâmplă revenim la o normalitate în care o să avem un guvern politic alcătuit din oameni neafiliați politic, cu o majoritate în Parlament explicită, care susține un program de guvernare explicit și lucrurile pot să funcționeze pentru un an de zile". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel