Urmărește emisiunea live


Mircea Geoană compară profilul său prezidențial cu al lui Sorin Oprescu

Mircea Geoană încearcă de câteva zile să inducă alegătorului român că  este candidatul ideal pentru prezidențiale.  Într-o intervenție telefonică la  B1 TV, Mircea Geoană a declarat că nu există comparație între el și Sorin Oprescu, cel vehiculat mai nou de premierul Ponta drept posibil candidat la prezidențiale.

„Cred că nu există comparație între profilul prezidențial și tracțiunea electorală pe care eu o am, cel puțin în comparație cu Oprescu. Dacă Ponta decide să candideze, eu îl voi susține, voi fi în echipa sa, dar dacă este vorba despre Sorin Oprescu, candidatura mea este pe masă și vom vedea ce decide partidul și opinia publică din România", a afirmat Mircea Geoană.

„E adevărat că avem o cutumă ca președintele partidului să candideze, dar niciodată nu a avut un tânăr lider, care la 40 de ani să intre într-o cursă pentru Președinția României. Trebuie lăsat să ia decizia care i se potrivește cel mai mult", a mai spus senatorul.

Citește și: Geoană, ATACAT DUR din partea PSD

Mircea Geoană a devenit vocal după ce  Victor Ponta a anunţat, luni seară, că lista PSD cu numele candidaţilor la prezidenţiale, avansată înainte de europarlamentare, a fost redusă substanţial. Şeful Executivului spune că el şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sunt singurele opţiuni ale partidului.

„Este o șaradă ceea ce se întâmplă acum! Înainte de europarlamentare aveam o listă cu Ponta, Geoană, Oprescu, era și domnul Tăriceanu pe acolo. Ce s-a întâmplat între timp de lista s-a redus la Ponta și Oprescu? Cum să compari o câtime ca Oprescu, care a obținut 3% în 2009, cu un om care a adus 5 milioane de voturi pentru acest important și frumos partid, care este PSD(...) Sorin Oprescu este o non-soluție!", a afirmat Mircea Geoană pentru stiripesurse.ro.

Citește și: Mircea Geoană, mesaje-cheie în lupta internă pentru PSD

Mai mult decât atât, Geoană i-a anunţat pe cei din PSD că în cazul în care tabăra lui Ponta va încerca să impună un candidat din afara partidului, va cere un vot în Congres și va intra în competiția internă din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel