Mircea Geoană, atac la Victor Ponta: E pe cale să distrugă și PSD

Senatorul Mircea Geoană a lansat, luni, un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, apreciind că acest "tânăr politican care aparține deja trecutului" e pe cale să distrugă și PSD, după ce a distrus și USL. 

La împlinirea a trei ani de la înlăturarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, fostul lider al PSD, Mircea Geoană, transmite, într-o postare pe contul său de socializare, că nu regretă votul dat atunci pentru "un nou început pentru România", dar regretă că „de trei ani în fruntea Guvernului României se află Victor Ponta".

Chirieac: MRU i-a făcut hoți și lași pe liberali. Ar putea urma o demisie

„Au trecut 3 ani de când - și cu votul meu și al apropiaților mei - a fost votată moțiunea de cenzură care a dus la venirea la putere a USL. Nu regret acest lucru. Lupta împotriva regimului Băsescu și a ceea ce a reprezentat el a fost (și rămâne) o obligație pe care o am față de toți cei care au ales altfel în 2009.

În schimb, regret că de trei ani în fruntea Guvernului României se află Victor Ponta. Minciună, corupție, trădare, instincte anti-democratice, impostură - iată "calitățile" unui tânăr politician care aparține deja trecutului. A distrus USL. E pe cale să distrugă și PSD.

La trei ani de la moțiunea de cenzură NU pot participa la farsa propusă de Ponta și acoliții lui.

În schimb - exact ca acum trei ani - cu votul meu și al apropiaților mei vom da șansa unui nou început pentru România. Sper să am mână mai bună!", a scris, luni, pe Facebook, Mircea Geoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel