Mircea Dolha: Crin Antonescu, marele lider de care PNL are nevoie în prima linie

Marele lider liberal Crin Antonescu mai are încă multe de spus în politica românească, iar partidul are nevoie de el în prima linie în bătăliie politice ce vor urma, este mesajul transmis fostului lider al PNL de ziua sa din partea unui coleg parlamentar. 

"Îi transmit domnului Crin Antonescu că atât eu, cât și mulți dintre colegii mei, considerăm că domnia sa mai are încă multe de spus în politica românească. Din acest motiv, cred cu tărie că locul marelui lider Crin Antonescu este în prima linie a marelui Partidul Național Liberal, în toate bătăliile politice ce vor urma în lunile și anii următori", susține deputatul liberal Mircea Dolhase, într-un comunicat transmis duminică de Biroul de Comunicare al Grupului PNL din Camera Deputaților.

În aceleași timp, Mircea Dolha îi urează lui Crin Antonescu "La mulți ani!" cu ocazia zilei de naștere.

"Îi urez domnului Crin Antonescu un sincer "La mulți ani!", să îi dea Bunul Dumnezeu sănătate, împlinire și, în continuare, să se bucure de realizări atât pe plan personal, cât și în plan politic", îi transmite Dolha fostului lider liberal, potrivit Agerpres.

Record de performanțe pentru PNL, sub conducerea lui Crin Antonescu

Mircea Dolha consideră că întreaga Opoziție nu trebuie să uite ce îi datorează politicianului Crin Antonescu.

"Îi mulțumesc domnului Crin Antonescu pentru performanțele atinse de Partidul Național Liberal în ultimii ani. Cu viziunea și sub conducerea sa, PNL a reușit, în 2012, să obțină cele mai bune rezultate electorale din toată istoria sa de 139 de ani, cu un număr record de aleși locali și parlamentari. Consider că Dreapta românească și fiecare liberal din România îi datorează mult președintelui Crin Antonescu și cred că acest lucru trebuie spus răspicat, cu fiecare ocazie", se mai arată în comunicat.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, împlinește, duminică, 21 septembrie 2014, 55 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel