Mircea Diaconu, STRATEGIE după decizia devastatoare a CCR

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a explicat ce va face după decizia devastatoare a Curții Constituționale. CCR a decis că politicienii găsiți incompatibili nu mai pot exercita nicio funcție aleasă. 

"Se tot spune: Diaconu s-a luptat! Nu, eu știu că orice cetățean are drepturi și acestea trebuie respectate. Există justiție, la care te duci, bați la ușă și ceri dreptate. Eu nu m-am bătut cu nimeni, n-am înjurat pe nimeni și n-o s-o fac niciodat, n-am niciun război personal cu nimeni sau dacă am, au alții cu mine, nu eu.

Mircea Diaconu. Traian Băsescu a ratat un moment istoric

Eu am primit ca ofrandă aceste voturi. Nu sunt multe, dar sunt altfel decât celelate voturi. Nu sunt voturi cumpărate, nu sunt voturi cerute, nu sunt voturi mințite, au venit singure. Cum să nu le respecți?

Ce o să fac eu? Mă duc mai departe la justiție, unde m-or chema, mă așez frumos în spate cu avocați și pledez cauza mea, adevărul meu. Până acum am izbutit și mă tem pentru cei care ne ascultă în toate sensurile că voi reuși și mai departe. Mergem mai departe!", a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel