Ce a spus Diaconu după ce și-a depus candidatura la BEC pentru PE

Miercuri seară, Mircea Diaconu a mers la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura pentru Parlamentul European.

Maestrul a venit la BEC cu o mașină Aro, aducând dosarele cu listele de susținători. Actorul a fost însoțit de mai mulți oameni care i-au fost mereu alături în aceste zile, printre care fiica sa, Ana Diaconu, dar și Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara.

Mircea Diaconu a zis că a strâns peste 125 de mii de semnături de susținere a candidaturii sale și că, în plus, au fost aproximativ 50-60 de mii care nu au fost conforme, nefiind completate pe formulare originale, iar pe acestea le va păstra acasă. "Mai departe sunt proceduri legale, Biroul Electoral Central își va face analizele, va da un verdict probabil în curand", a mai spus el.

"Au fost în jur de 125.000 de semnături care s-au strâns și mai sunt și alte 50.000 care nu au fost conforme. Oamenii nu au avut formulare originale și au tras cu linia tabele pe care ulterior le-au completat. Ele tot semnături sunt și sunt niște semnături pe care le voi păstra la mine acasă. Sunt niște semnături pe care nu pot să le arunc pentru că au viață în ele. Faptul că am ajuns aici, în punctul ăsta, mi se pare a fi fost cea mai grea probă. Pentru că în patru-cinci zile să reuşim să strângem o cantitate imensă de semnături este absolut fabulous. Vom intra într-o campanie care va fi atipică. Mizez în primul rând pe fabuloasa reţea de internet. Şi acum internetul a avut poate cel mai mare aport", a spus Mircea Diaconu după depunerea dosarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel