EXCLUSIV  Mircea Băsescu, ELIBERAT CONDIȚIONAT. Pavel Abraham, prima reacție

Judecătoria Medgidia a decis că Mircea Băsescu poate fi eliberat condiționat după patru luni de închisoare. A fost condamnat la patru ani. Decizia nu este definitivă. Mircea Băsescu e acuzat de trafic de influență în dosarul Bercea. 

Pavel Abraham, fost avocat al familiei Bercea în această cauză, a precizat că e posibil să fie eliberat după patru luni, pentru că a executat și arest la domiciliu care s-a scăzut din pedeapsa finală. Mircea Băsescu trebuia să execute o treime din pedeapsă înaintea eliberării condiționate, datorită vârstei înaintate, condiție ce a fost îndeplinită. Pavel Abraham a mai spus, pentru dcnews.ro, că, din câte știe Mircea Băsescu a și muncit în spatele gratiilor. 

”Mă surprinde servilismul deosebit” a subliniat avocatul. Pavel Abraham este de părere că structura Penitenciarului de la Poarta Albă a grăbit condițiile de eliberare condiționată, deși, în general era prima care se opunea. În plus, Pavel Abraham a avut mai multe procese, ca avocat, la Judecătoria Medgidia unde primea amânări multiple. 

Ceea ce îl surprinde acum pe Pavel Abragam este că s-a decis de la primul termen eliberarea condiționată, dar și că a fost pusă mai devreme data termenului de judecată- trebuia să fie în 13 octombrie și a fost astăzi, în 6. 

”Trebuie să avem în vedere că este fratele fostului președinte” a conchis Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel