Mircea Băsescu, camere de supraveghere în casă: detaliu ignorat de anchetatori. Cum comentează Radu Tudor și Adina Anghelescu

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "Sinteza Zilei", un detaliu din casa lui Mircea Băsescu care a fost ignorat de anchetatori.

VEZI ȘI: SCENARIU BOMBĂ. "S-ar putea să avem prezidențiale și în 2015"

În locuința lui Mircea Băsescu se aflau camere de supraveghere, lucru trecut neobservat de anchetatorii care ar fi trebuit să ceară înregistrările aferente, susține Mihai Gâdea. Conform spuselor sale, Mircea Băsescu l-a informat pe ginerele lui Bercea Mondial că are camere de filmat peste tot pentru a-i supraveghea pe cei care intră în locuința sa.

Radu Tudor și Adina Anghelescu au comentat acest subiect


"Sunt foarte mulți oameni care au camere de supraveghere, dar cel mai important este faptul că probabil pe camerele acelea apăreau oamenii care îl filmau chiar pe el. Deci, Mircea Băsescu are un sistem de supraveghere video și niște domni de la SRI, în 2011, luându-i urma lui Bercea Mondial, au ajuns până acasă la Mircea Băsescu. Aceste momente au fost filmate de SRI și fac obiectul unui raport. La rândul său, Mircea Băsescu filma tot ce se întâmplă. Întrebarea este dacă Mircea Băsescu îi filma pe cei de la SRI, iar cei de la SRI îl filmau pe el, unde sunt banii?", a spus Radu Tudor la Antena 3.

"E o chestiune foarte interesantă acolo. Mircea Băsescu îi spune ginerelui lui Bercea Mondial că nu i-a arătat degeaba camerele de supraveghere. Asta înseamnă că deja își lua un fel de precauție. Îl avertiza că are camere de supraveghere pentru a se putea feri. Pe de altă partă, referitor la percheziție... am o întrebare: De ce nu s-a realizat o percheziție la locuința lui Mircea Băsescu? De ce nu s-a făcut o percheziție și la sediul din portul Constanța? Anchetatorii ar fi trebuit să ceară casetele cu înregistrările din casa lui Mircea Băsescu", a subliniat și Adina Anghelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel