Mircea Badea, revoltat: Traian Băsescu trebuie INVESTIGAT. Mircea Băsescu, la PUȘCĂRIE

Jurnalistul Mircea Badea este revoltat de reacția președintelui Traian Băsescu la scandalul Bercea Mondial-Mircea Băsescu. 

"Eu, cetățean al României, nu mai accept să mi se spună că toți cetățenii sunt egali în fața legii de către unul care are  IMUNITATE la orice. Este ca și cum mi-ai da o flegmă pe față. Doar că el, cel care spune această afirmație este mai egal decât ceilalți. Traian Băsescu, în cei zece ani de mandat, a fost aluziv, ba uneori chiar explicit cu privire la informațiile pe care le are. (...) Întotdeauna ne-a explicat cum știe el mai mult decât spune. Și acum vine ca o floricică și spune "n-am știut exact ce face frati-miu, știam că este șantajat". Acest personaj este un personaj odios, trebuie să stea toată viața în pușcărie pentru faptele pe care le-a comis și pe care continuă să le comită. Familia aceasta, prin reprezentanți, trebuie să înfrunte pușcăria. Adevărata temă a acestor zile este că Mircea Băsescu trebuie să intre azi, acum la pușcărie așa cum au intrat mulți alți oameni pentru fapte similare sau pentru fapte mult mai puțin grave de atât, azi trebuie să intre Mircea Băsescu la pușcărie și Traian Băsescu trebuie investigat începând de azi pentru această situație unde s-au luat bani pentru situații ilegale", a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Citește și Traian Băsescu s-a autodenunțat, în direct, la 13,30

Realizatorul TV Mircea Badea a adăugat că "nu este nimic neclar în înregistrări. Este evident. Aia cu pixelul albastru a mers o dată pentru unii proști sau ticăloși. Nu poate merge la infinit, lucrurile sunt clare. Justiția din România nu poate să mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot. Băsescu, la PUȘCĂRIE!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel